Reviews


4 stars after 263 reviews
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede pizza! 8/25/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was heerlijk!! Lekker warm!( te heet zelf😜) lekker romig en genoeg groente en vlees erdoor! Beste pasta v Utrecht! 8/19/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is gewoon weg heerlijk 8/1/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza 7/28/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s, vriendelijk personeel De quattro formaggi was wel erg zout en bevatte erg veel Parmezaanse kaas. 6/11/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als heel vaak de calzone tono en kapsalon kip besteld. Echt super lekker!! En altijd vriendelijk personeel. Bedankt en ga zo door, want ik wil blijven geniet van dit lekkere eten 6/4/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk zoals verwacht! 5/16/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten en top service! 5/12/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel erg lekker zaten alleen een beetje veel olijfen op This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede pizza's en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza bodem was niet geheel hard 4/23/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas super weinig champions terwijl ik gevraagd heb ipv artisjokken champignons te doen :( 2/24/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed eten! 2/3/2022
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke pizza met extra champions! Heb van genoten. Zeker een aanrader👍 11/19/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke pizza’s, klaar op de afgesproken afhaaltijd. Prima website om bestelling te doen. Top! 9/21/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik blijf het zeggen! De beste pizza’s van Utrecht en omstreken! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was super lekker, goed warm en vers. Op het tijdstip klaar wat wij hadden aangegeven. Helemaal top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten! 7/24/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza 🍕! En service met een lach, simpelweg top! 7/10/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke en rijk belegde pizza’s. Stonden al klaar op de afgesproken afhaaltijd. 7/10/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke, goed gevulde pizza! Op tijd klaar. Top service!! 5/17/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top.eten was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten,geen klachten.lang geleden dat ik er heb gegeten maar na vandaag zou ik er vaker weer bestellen 3/17/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima, dank! 2/27/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, lekkere eten! 2/24/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 1/21/2021
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top! 12/11/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon echt lekkere ambachtelijke pizza’s. 12/3/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima zaak !! Ik kom wel vaker heen ! 11/27/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mixed grill was niet wat we ervan gewend zijn elders. Helaas niet van genoten. 11/21/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijk belegde heerlijke pizza's! 11/7/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste van Utrecht 8/29/2020
Pizzeria La Louchis Ondiep 1 030-2230494
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren lekker, maar wel erg jammer dat we de bestelling pas na 1:15 uur op konden komen halen! Dan zou ik de volgende keer toch ergens anders bestellen, nu hadden we vier hongerige kinderen. 8/24/2020
Lalouchi's pizzeria 4 stars after 263 reviews
Lalouchi's pizzeria